7 comments on “Vivre le Tap-Tap, The Movie

  1. Pingback: Tweets that mention Haití | Jordi Cohen -- Topsy.com

  2. Glòria Bassets i Pagès on - Reply

    Com sempre tot el que he vist de’n Jordi Cohen em sembla preciós, les seves imatges són d’una bellesa extraordinària. FELICITATS!

  3. Jordi felicitats per aquestes imatges.Jo visc a Dominicana fa cuasi 7 anys , i tinc prous coneguts haitians, aci no estem com per llançar cohets, i ells solsament tenen acces a las feines pitxors, pero per ells aixo comparat amb Haiti, es el paradis..

  4. Marc Tortras on - Reply

    Des de que ens vàrem conèixer a l’Àfrica no m’he perdut cap dels teus treballs, sempre m’han semblat d’una gran bellesa i sensibilitat i en certa manera em transporten allà on sovint voldria estar. Gràcies per fer-me viatjar i enhorabona pel teu exquisít treball!

Deja un comentario