6 comments on “Historias de la Mercè (y 4): Bocs de Can Rosés

 1. Gràcies Quim, escric bàsicament en castellà i en anglès perquè més del 80% de les visites que tinc al blog són de fora de catalunya. Estem en contacte xic. Salut!

 2. Hola crack,
  jo també penso que ha de ser en català, i les fotos bonissimes. I si les visites són forànies, que n’aprenguin, que no estamos tan mal !!

  Jepi

 3. Jordi, jo crec que el fet que sigui en un idioma o altre ha de ser quelcom secundari i l’argument que dius és de pes, al meu parer. Així jo vaig practicant també l’anglès que el tinc un pèl oxidat. Per suposat que les fotos són molt bones però és clar, sobre aquesta qüestió no sóc un entès. Altres amb més criteri en podran opinar però … a mi m’agraden
  Felicitats i qualsevol novetat teva me la comuniques que l’anuncio al meu bloc.
  Records.

 4. Pingback: New Gallery in Portfolio: Bocs de Can Rosés | Jordi Cohen

 5. Pingback: Jordi Cohen | Jordi Cohen

Deja un comentario